Lokacija
Trg sv. Trojstva
Datum
Godišnje doba
Ljeto

Street painting

Moglo bi Vas zanimati...

2. Kolo Ciklokross lige

2. Kolo Ciklokros lige ??
U nedjelju, 5.12. startamo s drugim kolom CX lige ? ovoga puta Ciklokros liga seli se u ??????? u organizaciji Trail – Full Cycling Experience. Startamo s dobro nam znanog Otoka Mladosti gdje je startala i biciklistička utrka Gravel Ludbreg u sklopu Welcome Spring festivala.
P.S. nastupiti možete i s MTB biciklima odnosno, svim vrstama (ispravnih) bicikala, osim e-bicikala i/ili drugih motorno pogonjenih.
❗ Prijavite se i osjetite sve čari ciklokrosa ?https://www.webscorer.com/register?raceid=260263, lajkajte event i pratite novosti jer uskoro objavljujemo detalje kao i ostale važne informacije ? https://fb.me/e/1tkMcukhT

Watermark kayak race, 03.04.2022

Na rijeku Bednju, koja protiče samim središtem Ludbrega, vraća se veslanje. Watermark Race 2022. dio je Welcome Spring festivala koji se održava tijekom ožujka i travnja u Ludbregu, a natjecatelji će moći nastupiti u kategorijama – kanu, kajak, rafting (R4) i ostalo (npr. SUP) – detaljne informacije dostupne ovdje – https://bit.ly/PropozicijeWatermarkRaceLudbreg
PRIJAVE dostupne na linku: https://forms.gle/2HX921jSGKkExhJ28
Rezerviraj 03.04. 2022. za dozu sportskog duha i puno pozitivnih emocija.

20. Fizir kup

Jubilarni 20. Fizir kup u Ludbregu
2. i 3. Srpanj
Međunarodno natjecanje u ovoj atraktivnoj disciplini radio-upravljanih modela jedrilica boduje se za Eurocontest i Svjetski kup.
Osim iz Hrvatske, na natjecanje stižu aeromodelari iz Finske, Španjolske, Austrije, Njemačke, Slovenije i, po prvi puta, Srbije.