Wine and Walk

Tržnica cvijeća na Otoku mladostiWine & Walk Ludbreg, nova eno-gastro rekreacijska manifestacija, vodi Vas u avanturu za noge, ali i nepce. Na novoj hodačkoj ruti između dva ludbreška „sveca“ - kipova Sv. Martina i Sv. Vinka nalazit će se osam! degustacijskih točaka na kojima vas čekaju lokalni vinari sa svojim probranim vinima i raznim domaćim zalogajima. Posebna pažnja bit će posvećena startu, a još posebnija samom kraju kako bi se svi hodači mogli potpuno okrijepiti uz vatru te ugodno druženje nakon aktivnog jesenskog dana ?? Kotizacija za sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj manifestaciji iznosi 150,00 kuna, a svaki sudionik dobit će posebni Wine & Walk startni paket s brendiranom degustacijskom čašom, informativnom brošurom s mapom rute i degustacijskih točaka te vodom, kako bi potpuno opremljen mogao pronaći put do svih vinara i kušati što sve nude. Degustiranje vina i domaćih specijaliteta je uključeno u cijenu kotizacije Broj sudionika je ograničen na maksimalno 150 pa požurite s prijavama https://bit.ly/3AKYJCvWine and Walk

Moglo bi Vas zanimati...

Solarno drvo

Pametno drvo koje je još i praktično i ekološki osviješteno „raste“ na središnjem ludbreškom trgu.

Sveti Nikola stiže u Ludbreg

Djeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.

Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.

Poziva ludbreške mališane da mu se tamo pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove.

Watermark kayak race, 03.04.2022

Na rijeku Bednju, koja protiče samim središtem Ludbrega, vraća se veslanje. Watermark Race 2022. dio je Welcome Spring festivala koji se održava tijekom ožujka i travnja u Ludbregu, a natjecatelji će moći nastupiti u kategorijama – kanu, kajak, rafting (R4) i ostalo (npr. SUP) – detaljne informacije dostupne ovdje – https://bit.ly/PropozicijeWatermarkRaceLudbreg
PRIJAVE dostupne na linku: https://forms.gle/2HX921jSGKkExhJ28
Rezerviraj 03.04. 2022. za dozu sportskog duha i puno pozitivnih emocija.