Sveti Nikola stiže u Ludbreg

Tržnica cvijeća na Otoku mladostiDjeca širom svijeta s nestrpljenjem čekaju idući tjedan kada slavimo njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Na svom putu punom druženja s mališanima, ovaj će se svetac zaustavit i u Centru svijeta.Ono što njegov posjet čini zanimljivim i upečatljivim je prijevozno sredstvo kojim dolazi. Naime, ovoga će puta stići, ni manje ni više nego na kočiji. Proći će ulicama grada, posjetiti vrtiće i škole te potom doći na Trg Svetog Trojstva.Poziva ludbreške mališane da mu se tamo pridruže od 13 do 14 sati. Siguran je da su bili dobri ove godine, stoga je za njim pripremio i darove.Wine and Walk

Moglo bi Vas zanimati...

Crazy Hill Trail 27.03.2022

Crazy Hill se trči na čak tri staze različitih težina i dužina, prilagođene svim tipovima trkača, a njihove rute vode vas kroz raznoliki ludbreški krajolik te slove kao neke od najljepših u Hrvatskoj.

Crazy Hill Trail utrka već je daleko poznata te okuplja veliki broj natjecatelja te broj iz godine u godine sve više raste, a staze po kojima se trči proglašene su kao jedne od top 10 najljepših trail staza u Hrvatskoj. Ljubitelji trail trčanja mogu se prijaviti na tri utrke, odnosno tri različite staze: zelenu (10 km), plavu (16 km) ili crvenu (34 km).

InCoop projekt dokumentarni video

Grad Ludbreg u suradnji s partnerima po projektu „Strenghtening Civic Participation in the Functioning of Inter Municipal and Inter Sectoral actors in Europe“ koji je financiran sredstvima iz programa Europa za građane. Projekt uključuje 10 projektnih partnera iz Bugarske, Hrvatske, Italije, Poljske, Portugala, Slovačke i Španjolske, dok je nositelj projekta Klaster regionalneho rozvoja iz Slovačke. Partneri su predstavnici različitih organizacija poput udruga, istraživačkih centra, klastera, jedinica lokalne samouprave te državne vlasti.

Prvi Ludbreški mural

Mural mjeseca oslikan je na zidu kuće Drahnik, praznom prostoru koji kroz ovaj street art projekt postaje vizualno zanimljiva točka grada i turistička atrakcija.

Utrke za osobe u invalidskim kolicima

Welcome Spring bogatiji je za još jednu utrku i jednu vođenu biciklističku turu, obje za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima 😊
Cestovna utrka za osobe u invalidskim kolicima održat će se zajedno s Centrum Mundi cestovnom trkačkom utrkom 20.3.2022., a vođena biciklistička tura kao dio Gravel biciklističke utrke 10.4. 2022.
Rolajte s nama i aktivno dočekajte proljeće u Ludbregu 💚

Više informacija na FB eventu 👉 https://fb.me/e/27yLN7Ds