Lokacija
Otok mladosti
Datum
Godišnje doba
Proljeće

Welcome Spring festival – Gravel race 10.04.2022

Ludbreg, „centar svijeta“ će u ožujku postati i središte sporta, rekreacije i aktivnog života zahvaljujući novom i zanimljivom festivalu nazvanom „Welcome Spring“ osmišljenom kao dio razvoja Ludbrega u outdoor izletničku destinaciju. Welcome Spring će svakog vikenda u Ludbreg donijeti uzbudljiva sportska natjecanja praćena zanimljivim popratnim programom. Cilj festivala je popularizacija aktivnog života odnosno outdoor aktivnosti kao vrste zabave, rekreacije i zdravog druženja na otvorenom.

Pripremili smo utrke za trkače, bicikliste, kajakaše, ali i sadržaje za izletnike željne iskušavanja novih stvari i boravka na otvorenom.
Gravel biciklizam, koji spaja brzinu cestovnih i uzbudljivost off-road vožnji, sve je popularniji, a raznoliki i očuvani ludbreški krajolik idealan je za njega. Welcome Spring donosi izazovnu gravel biciklističku utrku, dužine 80 km, koja vas vodi oko predivnog Kalnika i pravi je izazov svim biciklistima željnima nadmetanja u okruženju nedirnute prirode.
Posebnu pažnju posvetili smo i osobama s invaliditetom odnosno teškoćama u kretanju te će, kao dio programa cestovne trkačke utrke „Centrum mundi“ i biciklističke Gravel utrke, u suradnji s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara, biti organizirane i trke za natjecatelje u kolicima.

Uz utrke i natjecanja, pripremamo i brojne dodatne sadržaje. Sve informacije i novosti o Welcome Spring festivalu u Ludbregu, pratite na njegovom službenom eventu.

Kružna ruta oko Kalnika od 79,8 km i 1316 m ukupnog uspona po uglavnom makadamskim putevima čeka da ju osvojiš. Utrka je dio Welcome Spring festivala koji se tijekom ožujka održava u Ludbregu. Svi ljubitelji gravel biciklizma vidimo se 27.3. 2021. u Ludbregu!

Za sve novije informacije pratite https://www.facebook.com/events/1050377695535892/?ref=newsfeed.

Organizator:
Trail Full Cycling Experience

Moglo bi Vas zanimati...

35. Ludbreška biciklijada

Pripreme za tradicionalnu Ludbrešku biciklijadu su pri kraju! Osim tradicionalne rekreativne biciklističke vožnje od cca 12,5 km ludbreškim krajem, na Otoku mladosti Vas očekuje bogata tombola, tradicionalna podjela izvrsnog graha, osvježenje craft pivom po popularnim cijenama i dobra zabava uz grupu “Eliksir”.I nemojte zaboraviti, očekujemo Vas u subotu, 11.06.2022. u samom Centru svijeta od 16 sati! Dobrodošli!

“Lijepom našom” u Ludbregu

20. svibnja 2015. u 20 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ludbregu održati će se javno snimanje poznate televizijske emisije „Lijepom našom“.Ova dugovječna zabavna priredba