Ljubavni lokoti

Ljubavni lokoti postali su prava atrakcija i tradicija u brojnim gradovima diljem svijeta, a može ih se pronaći na ogradama, mostovima ili gradskim parkovima. Ukoliko želite svoju ljubav zapečatiti lokotom i to baš u centru svijeta, možete to učiniti na mostu rijeke Bednje.

Svi zaljubljeni parovi ali i prijatelji ili obitelj na lokot mogu napisati svoja imena ili nešto drugo njima simbolično i zaključati ga na ogradu mosta koji je prilagođen upravo za zaključavanje lokota. Ključ se potom baca u rijeku kako nitko drugi ne bi otključao vašu ljubav.

Moglo bi Vas zanimati...

Bakina hiža i dedekov dvor

Kućica uređena u stilu 19. i početka 20. stoljeća pravi je vremeplov u prošlost i nekadašnji način života. Ispunjena je predmetima bogata kulturne baštine ludbreškog

InCoop projekt dokumentarni video

Grad Ludbreg u suradnji s partnerima po projektu „Strenghtening Civic Participation in the Functioning of Inter Municipal and Inter Sectoral actors in Europe“ koji je financiran sredstvima iz programa Europa za građane. Projekt uključuje 10 projektnih partnera iz Bugarske, Hrvatske, Italije, Poljske, Portugala, Slovačke i Španjolske, dok je nositelj projekta Klaster regionalneho rozvoja iz Slovačke. Partneri su predstavnici različitih organizacija poput udruga, istraživačkih centra, klastera, jedinica lokalne samouprave te državne vlasti.

Nordijsko hodanje u sklopu Welcome Spring Festivala 19.03.2022

I ove godine Udruga Narcisa dio festivala…Centar svijeta u ožujku i travnju postaje i centar sportskih i rekreacijskih događanja te mjesto susreta ljubitelja aktivnog života na otvorenome 🍀Nordijsko hodanje -start Otok mladosti – 14,00- ove godine dvije rute … jedna uz šetnjicu rijeke Bednje ( po ravnom terenu ) druga malo na ludbreške brežuljke Vinograda Ludbreških ….Cilj – otok Mladosti 16,00h Welcome Spring Festival potaknut će vas da se ponovno pokrenete i potpuno razbudite iz zimskog sna.- svi ste pozvani ..